Gastredacteur bij Indebuurt Leiden

W

oop woop! Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen: sinds kort ben ik gastredacteur bij Indebuurt Leiden. Dat is een platform waarop Leidenaren en andere geïnteresseerden dagelijks geïnformeerd, geïnspireerd en geamuseerd worden met lokaal nieuws. 

Meer Leiden

Als gastredacteur zal ik ongeveer een keer per maand een artikel op het platform van indebuurt publiceren. Dat betekent dat ik nóg meer mensen mag verblijden met mijn slechte woordgrapjes. En verhalen over speciaalbier 😉. Binnenkort vinden jullie mijn eerst gepubliceerde artikel hier op hetverleiden.nl, en is nu al te vinden op Indebuurt Leiden. Hierbij alvast een sneak peek van mijn auteursprofiel. Wat vinden jullie ervan?

indebuurt-auteur

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Plantsoen Zoeterwoudse Singel