Over Het Verleiden

‘E

en blog alleen over Leiden?’ is een vraag die ik vaak krijg voorgeschoteld. ‘Waarom niet?’ is dan mijn reactie. Want ook als je Leiden al je hele leven kent, valt er elke keer weer genoeg te ontdekken. Zoveel zelfs, dat het me niet eens lukt om alle events, nieuwtjes en leuke winkels op dit blog te plempen. Daarom vind je hier een bonte verzameling over Leidse dingen die ik typwaardig vind: van leuke schransplek tot smakelijk speciaalbier en van hippe kledingwinkel tot nieuw museumevenement en alles wat Leiden daartussenin te bieden heeft.

Portfolio

Hoe meer Leiden, hoe beter. Zo draag ik ook mijn steentje bij aan andere (regionale) projecten. Recente samenwerkingen:

Irene Blikman USE-IT Leiden

Use-It Leiden

Als copywriter en redacteur meegewerkt aan dit project om toeristen, expats en Leidenaren te voorzien van een gratis internationale Use-IT map. De eerste editie is een feit! Gratis verkrijgbaar bij onder andere VVV Leiden.

20180116_091326

Stadse Tassies

Altijd een leuk compliment wanneer iemand zo blij is met de foto’s die je eigenlijk voor je eigen blog hebt gemaakt, dat ze nu gebruikt worden als advertentie-materiaal. #trots

capture

Indebuurt Leiden

Vers van de pers: sinds kort ben ik gastredacteur voor Indebuurt Leiden, een site die Leidse inwoners en ondernemers dagelijks informeert, inspireert en amuseert met lokaal nieuws.

Trix leeft in Naturalis!

Huisfotografen

Al het beeldmateriaal op hetverleiden.nl is van eigen makelarij. Ik klooi namelijk graag wat aan met m’n spiegelreflexcamera (NikonD5500) en de fotofunctie op m’n mobiel (Samsung S8). Wanneer het me niet lukt om het gewenste plaatje voor mijn lens te krijgen, schiet vriendlief Jan als ware huisfotograaf me te hulp. Hij is trouwens van alle markten thuis, want onder zijn pseudoniem BoldBlend heeft hij ook mijn blog in elkaar geflanst.

Start typing and press Enter to search

Jadebloem Hortus Leiden